Categories
blog

Medicii și asistentele spun că răspunsul la COVID-19 le influențează votul

 Următoarele oferă detalii cu privire la componentele cheltuielilor cu dobânzile biletelor noastre convertibile:

         

Trei luni încheiate

 

An încheiat

         

31 decembrie,

 

31 decembrie,

         

2014

2013

 

2014

2013

             

Cheltuieli cu dobânzi fără numerar

         
 

2,25% Note convertibile

 

        390 USD

      390 USD

 

   1.560 USD

   2.279 USD

 

2,50% bancnote convertibile

 

        446 USD

      446 USD

 

   1.785 USD

   1.802 USD

 

1,50% bancnote convertibile

 

        291 USD

      111 USD

 

   1.166 USD

      111 USD

Cheltuieli cu dobânzi în numerar

           
 

2,25% Note convertibile

 

    1.419 USD

  1.457 USD

 

   5.675 USD

   8.207 USD

 

2,50% bancnote convertibile

 

    2.500 USD

  2.500 USD

 

 10.000 USD

 10.000 USD

 

1,50% bancnote convertibile

 

    1.125 USD

     425 USD

 

   4.500 USD

      425 USD

                     

Dispoziție privind impozitul pe venit (beneficiu).   Menținem o reducere de evaluare pentru o parte din activele noastre nete privind impozitul amânat (inclusiv pierderile noastre nete din exploatare reportate), a cărei valoare se poate modifica de la un trimestru la altul pe baza unor factori care nu sunt direct legați de rezultatele noastre pentru trimestrul respectiv. Ajutorul de evaluare este fie ajustat prin situația operațiunilor, fie capitalul vărsat suplimentar. Momentul acestor ajustări nu a fost consecvent și, în consecință, cheltuielile noastre cu impozitul pe profit pot fluctua semnificativ de la o perioadă la alta într-un mod care nu este direct legat de performanța noastră operațională. Excludem provizionul (beneficiul) pentru impozitul pe profit din EBITDA ajustat (i) deoarece considerăm că provizionul (beneficiul) pentru impozitul pe venit nu este direct atribuibil performanței subiacente a operațiunilor noastre comerciale și, în consecință, excluderea acestuia ajută conducerea și investitorii să facă comparații de la o perioadă la alta a performanței operaționale și (ii) să ajute conducerea și investitorii să facă comparații cu https://produsrecenzie.top/suganorm/ companii cu atribute fiscale diferite. Investitorii ar trebui să rețină că provizionul (beneficiul) privind impozitul pe venit se va repeta în perioadele viitoare.

A continuat

Alte articole.   Ne angajăm în alte activități și tranzacții care ne pot afecta venitul net sau venitul din operațiunile continue. În perioadele recente, aceste alte elemente au inclus, dar nu s-au limitat la:  (i) câștig sau pierdere din investiții; (ii) o taxă de restructurare; (iii) cheltuieli de concediere; și (iv) pierderi din răscumpărări ale titlurilor noastre convertibile. Excludem aceste alte elemente din EBITDA ajustat deoarece considerăm că aceste activități sau tranzacții nu sunt direct atribuite performanței operațiunilor noastre de afaceri și, în consecință, excluderea lor ajută managementul și investitorii să facă comparații între performanțe operaționale. Investitorii ar trebui să rețină că unele dintre aceste alte elemente se pot repeta în perioadele viitoare.

Pentru a vedea versiunea originală pe PR Newswire, vizitați: https://www.prnewswire.com/news-releases/webmd-announces-fourth-quarter-and-year-end-financial-results-300040633.html

SURSA WebMD Health Corp.

Știri furnizate de Acquire Media

Descărcați PDF

NEW YORK, 29 septembrie 2015 /PRNewswire/ — După cum a anunțat anterior, WebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD) își va ține Adunarea Anuală a Acționarilor joi, 1 octombrie 2015.   La acea întâlnire, WebMD căutează acționari aprobarea, printre altele, a unei creșteri cu 1.700.000 a numărului de acțiuni disponibile pentru acordare în cadrul Planului său de stimulare pe termen lung din 2005. În legătură cu obținerea unei astfel de aprobări, WebMD a anunțat astăzi că își asumă un angajament ca niciuna dintre cele 1.700.000 de acțiuni suplimentare nu va fi folosită pentru acordarea de subvenții membrilor Consiliului de administrație al WebMD sau oficiilor executivi ai WebMD (așa cum sunt definite în regulile SEC), cu excepția cazului. cazul unui nou angajat care se alătură WebMD ca ofițer executiv. 

Investitorii pot accesa o transmisie audio live a reuniunii anuale la www.wbmd.com (în secțiunea Relații cu investitorii) începând cu 9:30 am (ET) în joi, 1 octombrie 2015.  O reluare a transmisiunii web va fi disponibilă la aceeași adresă web.

Despre WebMD

WebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD) este furnizorul principal de servicii de informații despre sănătate, deservind consumatorii, medicii, profesioniștii din domeniul sănătății, angajatorii și planurile de sănătate prin portalurile noastre online publice și private, platformele mobile și publicațiile axate pe sănătate.

Rețeaua de sănătate WebMD include WebMD.com, Medscape.com, MedicineNet.com, eMedicineHealth.com, RxList.com, Medscape Education (Medscape.org) și alte site-uri și aplicații deținute de WebMD.

****************************

Toate declarațiile conținute în acest comunicat de presă și prezentarea aferentă la Adunarea Anuală a Acționarilor a WebMD, altele decât declarațiile de fapt istoric, sunt declarații prospective. Aceste declarații vorbesc numai de la data acestui comunicat de presă, se bazează pe planurile noastre actuale. și așteptări și implică riscuri și incertitudini care ar putea face ca evenimentele sau rezultatele reale viitoare să fie diferite de cele descrise sau implicate în astfel de declarații prospective. Informații despre aceste chestiuni pot fi găsite în dosarele noastre Securities and Exchange Commission și acest comunicat de presă este destinat să fie citit împreună cu informațiile conținute în acele dosare. Cu excepția cazurilor cerute de legea sau reglementările aplicabile, nu ne asumăm nicio obligație de a actualiza declarațiile noastre prospective pentru a reflecta evenimente sau circumstanțe viitoare.

****************************

WebMD®, Medscape®, CME Circle®, Medpulse®, eMedicine®, MedicineNet®, theheart.org® și RxList® se numără printre mărcile comerciale ale WebMD Health Corp. sau ale subsidiarelor sale.

Pentru a vedea versiunea originală pe PR Newswire, vizitați: https://www.prnewswire.com/news-releases/webmd-commitment-regarding-use-of-proposed-additional-shares-for-its-2005-long-term -plan-incentivare-300151124.html

SURSA WebMD Health Corp.

Știri furnizate de Acquire Media

Descărcați PDF

NEW YORK, 21 mai 2015 /PRNewswire/ — WebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD) a anunțat astăzi că David J. Schlanger, Chief Executive Officer, va participa la o conversație la șemineu la cea de-a 43-a ediție anuală Cowen and Company Technology Media & Conferința Telecom de miercuri, 27 mai 2015 la 2:00 p.m. ET.

Investitorii, analiștii și publicul larg sunt invitați să asculte o transmisie audio live a discuției pe internet. Emisiunea poate fi accesată la www.wbmd.com (în secțiunea Relații cu investitorii). O reluare a transmisiunii va fi disponibilă la aceeași adresă web.

Despre WebMDWebMD Health Corp. (NASDAQ: WBMD) este furnizorul principal de servicii de informații despre sănătate, deservind consumatorii, medicii, profesioniștii din domeniul sănătății, angajatorii și planurile de sănătate prin portalurile noastre online publice și private, platformele mobile și publicațiile axate pe sănătate.

Rețeaua de sănătate WebMD include WebMD.com, Medscape.com, MedicineNet.com, eMedicineHealth.com, RxList.com, Medscape Education (Medscape.org) și alte site-uri și aplicații deținute de WebMD.

WebMD®, Medscape®, CME Circle®, Medpulse®, eMedicine®, MedicineNet®, theheart.org® și RxList® se numără printre mărcile comerciale ale WebMD Health Corp. sau ale subsidiarelor sale.

Toate declarațiile conținute în acest comunicat de presă, altele decât declarațiile de fapt istoric, sunt declarații prospective. Aceste declarații se bazează pe planurile și așteptările actuale ale WebMD și implică riscuri și incertitudini, inclusiv cele descrise în dosarele noastre SEC.

Pentru a vedea versiunea originală pe PR Newswire, vizitați: https://www.prnewswire.com/news-releases/webmd-to-present-at-the-cowen-and-company-43rd-annual-technology-media– telecom-conference-300087539.html

SURSA WebMD Health Corp.

Știri furnizate de Acquire Media

Descărcați PDF

Femeile sunt mai predispuse decât bărbații să clasifice asistența medicală și strategiile COVID-19 drept priorități

Medicii și asistentele spun că răspunsul la COVID-19 le influențează votul

New York, NY, 2 octombrie 2020 – Un nou sondaj de la WebMD constată că peste 67% dintre respondenți consideră politicile de asistență medicală ale candidaților la președinție drept factori „foarte importanți” în determinarea pentru cine intenționează să voteze, majoritatea dintre ei. femei.

Dintre cei care indică faptul că politicile de asistență medicală ale candidaților au fost o prioritate ridicată, 51% se descriu drept femei, în comparație cu 19% dintre cei care se descriu ca fiind bărbați. Un procent și mai mare din totalul respondenților, 69,5%, au considerat ca fiind foarte importante planurile candidaților pentru gestionarea pandemiei de COVID-19, cu o defalcare similară pe sexe (48,2% față de 20,4%).

Majoritatea respondenților (59%) au spus că înțeleg planurile de asistență medicală ale candidaților, mai multe femei decât bărbați indicând că înțeleg (40% față de 19%)

Sondajul a 1.000 de cititori WebMD a fost efectuat pe 25 septembrie.

Faceți clic pe AICI pentru mai multe informații: https://www.webmd.com/lung/news/20201002/webmd-poll-health-care-pandemic-important-to-voters

„Această țară se confruntă cu probleme serioase legate de sănătate și asistență medicală. Suntem la opt luni într-o pandemie care continuă să ne provoace, milioane de oameni și-au pierdut deja asigurarea de sănătate și alte milioane sunt expuse riscului dacă își pierd locul de muncă”, a declarat John Whyte, MD, cabinet medical șef la WebMD. „Având în vedere aceste provocări, nu este de mirare că aceste probleme sunt de prim rang pentru alegători.”

Majoritatea medicilor și asistenților preferă planul de asistență medicală Biden și spun că răspunsul la COVID-19 le influențează votul

Rezultatele unui sondaj de peste 400 de medici și asistente de la Medscape, platforma profesională WebMD, au fost similare, 93-94% dintre respondenți indicând că asistența medicală va fi un factor important în deciziile lor de vot.

Majoritatea medicilor și asistentelor au evaluat gestionarea pandemiei de către administrația Trump ca fiind slabă (70% și, respectiv, 66%), aproape două treimi spunând că răspunsul la COVID-19 le va influența votul. "mult."

De peste două ori mai mulți clinicieni au spus că preferă planul de asistență medicală al fostului vicepreședinte Joe Biden decât al președintelui Trump. Aproape 60% dintre medici preferă planul lui Biden, la fel ca 52% dintre asistente.

A continuat

Biden a făcut campanie pentru un plan de asistență medicală care se bazează pe Affordable Care Act (ACA), adaugă o opțiune publică și crește subvențiile pe piață. Administrația Trump susține procesul intentat pentru a răsturna ACA de 18 state conduse de republicani, dar nu a publicat încă un plan detaliat de asistență medicală.

Faceți clic aici pentru mai multe informații: https://www.medscape.com/viewarticle/938373#vp_1

Surse: sondaj WebMD cu 1.000 de cititori, 25 septembrie 2020; Sondaj Medscape la 416 de medici și asistente, 23 septembrie 2020

 Despre WebMD

WebMD Health Corp., o companie de branduri pe internet, este furnizorul principal de servicii de informații privind sănătatea, care deservește pacienții, medicii, profesioniștii din domeniul sănătății, angajatorii și planurile de sănătate prin portaluri online publice și private, platforme mobile și publicații axate pe sănătate. Rețeaua de sănătate WebMD include WebMD Health, Medscape, Jobson Healthcare Information, prIME Oncology, MediQuality, Frontline, Vitals Consumer Services, Aptus Health, MedicineNet, eMedicineHealth, RxList, OnHealth, Medscape Education și alte site-uri WebMD deținute. WebMD®, Medscape®, CME Circle®, Medpulse®, eMedicine®, MedicineNet®, theheart.org® și RxList® se numără printre mărcile comerciale ale WebMD Health Corp. sau ale subsidiarelor sale.

Despre Medscape

Medscape este sursa principală de știri clinice, informații despre sănătate și instrumente la punctul de îngrijire pentru profesioniștii din domeniul sănătății. Medscape oferă specialiștilor, medicilor de asistență medicală primară și altor profesioniști din domeniul sănătății cele mai solide și integrate informații medicale și instrumente educaționale. Medscape Education (medscape.org) este destinația principală pentru dezvoltarea profesională continuă, constând din peste 30 de destinații axate pe specialitate, care oferă mii de C.M.E. și cursuri C.E. și alte programe educaționale pentru medici, asistente și alți profesioniști din domeniul sănătății. Medscape este o subsidiară a WebMD Health Corp.

Contact media:

Patricia Garrison[email protected]Celulă: 347-407-2568

Descărcați PDF

NEW YORK, 2 august 2016 /PRNewswire/ — Astăzi, WebMD a lansat Calea spre o descoperire, o serie video originală din cinci părți dezvoltată în parteneriat cu Robin Roberts și compania ei de producție independentă, Rock’n Robin Productions. Prin poveștile convingătoare ale pacienților și informațiile experților medicali, Calea spre o descoperire aruncă lumină asupra modului în care inovațiile medicale, inclusiv medicina de precizie, imunoterapia și biologice, oferă medicilor noi instrumente puternice pentru a trata bolile, pentru a atenua simptomele și, în unele cazuri, pentru a inversa cursul bolii debilitante.

Experimentați comunicatul de știri interactiv Multimedia aici: https://www.multivu.com/players/English/7579754-webmd-path-to-a-breakthrough/

Pentru a vedea seria video exclusivă și programarea aferentă, accesați: https://www.webmd.com/breakthroughs

În această nouă serie extraordinară, WebMD și Roberts împărtășesc poveștile lui Cara, o fetiță de 4 ani care a pierdut, apoi și-a recăpătat capacitatea de a merge din indiciile ascunse în machiajul ei genetic; Trevor, un bărbat diagnosticat cu limfom în stadiul IV în floarea vieții sale și medicul care l-a ajutat să-și folosească propriul sistem imunitar pentru un tratament netoxic pentru cancer; Kevin, a cărui durere din cauza rănilor de curse cu bicicletele de pământ nu a fost nimic în comparație cu durerea chinuitoare a artritei reumatoide; Falisha, al cărui diagnostic de scleroză multiplă care i-a schimbat viața a fost atenuat de medicamentele biologice; și Rebecca, al cărei psoriazis debilitant a dus la orbire.

"Există o cantitate incredibilă de inovații în medicină astăzi și sunt extrem de mândru de munca pe care echipa mea de la Rock’n Robin Productions(RRP) a făcut-o cu WebMD pentru a aduce unele dintre aceste dezvoltări promițătoare la viață," a spus Robin Roberts. "În timp ce aceste descoperiri medicale sunt deloc incredibile, este extraordinar să întâlnești pacienții care navighează cu curaj prin aceste diverse provocări ale sănătății și profesioniștii medicali care sunt atât de dedicați să-i ajute."

Sinopsisul episodului: calea către o descoperire

Medicină de precizie: tratament personalizat din genele tale [ https://www.webmd.com/cancer/breakthrough-research-16/video-precision-medicine-robin-roberts]Cu medicina de precizie, medicii se concentrează pe tratarea individului, nu doar asupra bolii. Când nu poți găsi un răspuns, poate secretul este blocat în structura ta genetică.

Imunoterapia: exploatarea propriilor apărări ale corpului[https://www.webmd.com/cancer/breakthrough-research-16/video-immunotherapy-robin-roberts] Pentru unii bolnavi de cancer, este posibilă o vindecare fără tratamente dure. Pot fi reprogramate celulele tale pentru a le ataca pe cele dăunătoare?

Produse biologice: celulele vii vizează boala dvs[https://www.webmd.com/cancer/breakthrough-research-16/video-biologics-overview-robin-roberts] 

Produse biologice pentru RA: Terapie de precizie pentru a îmblânzi focul RA[https://www.webmd.com/cancer/breakthrough-research-16/video-biologics-rheumatoid-arthritits-robin-roberts] Medicamentele biologice, o terapie țintită, pot ajuta la ameliorarea durerii, rigidității și umflarea articulațiilor poliartritei reumatoide cu mai puține efecte secundare.

Produse biologice și psoriazis: o viață schimbată[https://www.webmd.com/cancer/breakthrough-research-16/video-biologics-psoriasis-robin-roberts] În cazurile de psoriazis sever, medicamentele biologice pot ajuta la curățarea zonelor mari, dureroase și inflamate ale pielii.

Calendar

Haziran 2024
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Kategoriler